Hej alla


Hej alla,

en liten hälsning från mig nu när vi går in i ett nytt år med hopp om en återhämtning i världen efter den fruktansvärda pandemin som har påverkat oss alla på så olika sätt.

Covid 19 är en utmaning, och har tvingat oss att ta upp våra liv på ett sätt som vi inte är vana vid. Vi måste lära oss att leva med ensamhet, förtvivlan, hopp och i värsta fall sorgen över att ha förlorat någon vi älskar. Min innerliga önskan är att snart kommer vi att kunna vara tillsammans igen. Att krama och kyssas igen, och kanske mer viktigt, att vi alla har lärt oss att vi inte kan ta något eller någon för givet och därför bör visa vår respekt, kärlek och medlidande till våra medmänniskor på alla möjliga sätt!

Jag skickar all min kärlek till er alla för en hälsosam och glad nyår!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *