Início » Astrologi » Avslöjar stjärnornas hemliga avlat: vad ditt stjärntecken avslöjar om dina guilty pleasures!

Avslöjar stjärnornas hemliga avlat: vad ditt stjärntecken avslöjar om dina guilty pleasures!

Conteúdo

När det kommer till livets avlat har vi alla ett eller två guilty pleasures som vi inte kan motstå. Från att gå ut för att handla när du känner dig låg till att hänga med i reality-tv, de säger mycket om vilka vi är.

Men överraskande nog kan våra stjärntecken ha en roll i att avgöra vad vi njuter av i hemlighet. Intresserad? Det trodde vi! Fortsätt läsa för att ta reda på din favoritguilty pleasure, enligt ditt stjärntecken.

Avslöjar stjärnornas hemliga avlat: vad ditt stjärntecken avslöjar om dina guilty pleasures!© Abbainfo.se

Väduren (21 mars – 19 april): konkurrenskraftiga reality-tv-program

Som en Vädur leder din målmedvetna personlighet och tävlingsanda till ditt guilty pleasure: reality-tv-program. Spänningen av att se människor tävla, spänningen i att vänta på resultat, ingenting gör dig mer upphetsad. Visst, Väduren? Vi är skyldiga som åtalas!

Oxen (20 april – 20 maj): gourmetmat

Som Oxe uppskattar du de finare sakerna i livet, och mat är inget undantag. Ditt guilty pleasure lyser igenom i din kärlek till gourmetmat. Oavsett om det är en restaurang med Michelinstjärnor eller en ny efterrätt du vill prova, älskar du att unna dig en kulinarisk resa. Vilken är din favoriträtt, Oxen?

Tvillingarna (21 maj – 20 juni): rullning i sociala medier

Hej Tvillingarna! Som tecknet som älskar att kommunicera och hålla sig uppdaterad kan du inte motstå att vara aktiv på så många sociala medieplattformar som möjligt. Du har alltid koll och ditt guilty pleasure bläddrar oändligt genom dina flöden. Du älskar att hänga med i vad som är trendigt, eller hur Tvillingarna?

Kräftan (21 juni – 22 juli): sentimentala filmer

Kräftan, du är det känsliga och känslomässiga stjärntecknet. Därför är det ingen överraskning att ditt guilty pleasure är att titta på sentimentala filmer. Oavsett om det är en rörande rom-com eller ett hjärtskärande drama, är det din perfekta ursäkt för att gråta gott och njuta av dina känslor. Gissade vi rätt, Cancer?

Leo (23 juli – 22 augusti): shoppingrunda

Leos, du älskar att vara i centrum för uppmärksamheten, och vad passar bättre än med en snygg garderob? Lyxmärken har en speciell attraktionskraft, och ditt guilty pleasure ligger i att ägna dig åt shoppingrunda. Att må bra är en del av att vara leo, eller hur?

Jungfrun (23 augusti – 22 september): organisering & städning

Som zodiakens inhemska perfektionist gläder sig Jungfrur i att skapa ordning i kaos. Din guilty pleasure? En djuprengöring och organiserande session. Det lugnar dig och ger dig en enorm känsla av tillfredsställelse. Har du en dedikerad etikettmaskin till ditt förfogande, Jungfrun?

Vågen (23 september – 22 oktober): skönhetsbehandlingar

Vågen, din naturliga affinitet för balans och skönhet sträcker sig till hur du behandlar dig själv. High-end ansiktsbehandlingar, lyxiga skönhetsprodukter och påkostade spasessioner är dina guilty pleasures. Det hjälper dig att stressa ner och hålla dig strålande. Vågen, hur stor är din hudvårdsrutin?

Scorpio (23 oktober – 21 november): sanna kriminalhistorier

Skorpioner, du är fascinerad av livets mysterier och hemligheter. Därför tenderar ditt guilty pleasure att hänge sig åt de mörkare aspekterna av verkligheten genom sanna brottshistorier, oavsett om det är en podcast, dokumentär eller bok. Intensiv och spännande – ungefär som du, eller hur, Skorpionen?

Skytten (22 november – 21 december): reseshower & äventyrssporter

Skytten, du är känd för din äventyrliga anda och ditt guilty pleasure speglar precis det. Oavsett om det är att titta på reseshower eller delta i äventyrssporter, älskar du att få adrenalinet att rusa. Vilken extremsport är du sugen på att prova härnäst, Skytten?

Stenbocken (22 december – 19 januari): arbetsnarkoman

Stenbocken, du är en själ som älskar prestationer och framgång – så arbete blir ofta ditt guilty pleasure. Du älskar i hemlighet att lägga till extra timmar till din arbetsdag och känner en viss bråttom med att klara omöjliga deadlines. Låter det korrekt, eller hur, Stenbocken?

Vattumannen (20 januari – 18 februari): konspirationsteorier

Vattumannen, med din innovativa och okonventionella natur är ditt guilty pleasure allt annat än standard. Du tycker att konspirationsteorier är lockande hjärngodis som leder till timmar av spännande forskning och diskussion. Att dyka ner i unika kaninhål är ditt guilty pleasure, eller hur, Vattumannen?

Fiskarna (19 februari – 20 mars): dagdrömmande och kreativa hobbyer

Fiskarna, du är zodiakens drömmare. Ditt guilty pleasure ägnas ofta åt att dagdrömma om fantastiska verkligheter eller ägna dig åt kreativa hobbyer. Oavsett om det är att måla, spela ett instrument eller skriva poesi älskar du att dyka in i din fantasifulla värld. Är det här ditt favoritsätt att fly, Fiskarna?

Från reality-tv till konspirationsteorier, gourmetmat till organisering, det är fascinerande hur häpnadsväckande exakta våra stjärntecken kan vara när de länkar oss till våra guilty pleasures. Så, fattade vi din rätt?

@astrobigbro Stjärntecken guilty pleasures #astrologi #zodiacsigns #guiltyppleasure #vädur #taurus #gemini #cancer #leo ♬ originalljud – boybernardo

Om inte, kanske ditt uppstigande tecken eller måntecken spelar en roll. En sak är dock säker – det är helt okej att ägna sig åt dessa guilty pleasures då och då. När allt kommer omkring ger de en gnutta kul och färg till våra liv, vilket gör oss till de vi är!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria
Med en osläcklig törst efter att avslöja kosmos hemligheter är Viktoria ledstjärnan bakom våra astrologi-, numerologi- och horoskopsektioner. Hennes fascination för de himmelska världarna är intrikat invävd i varje ord hon skapar, vilket gör att hon sömlöst kan överbrygga klyftan mellan kosmisk visdom och vardagslivet.