Início » Astrologi » Navigera i oktobers mysterier med tarot: omfamna förändring, släppa gamla band och välkomna emotionell återfödelse

Navigera i oktobers mysterier med tarot: omfamna förändring, släppa gamla band och välkomna emotionell återfödelse

Conteúdo

Hälsningar, sökare av dold kunskap och mystisk förståelse!

När vi går in i den andra veckan i oktober månad, med sin skarpa höstluft och kortare dagar, finns en påtaglig känsla av förändring inom och omkring oss. Denna månads tarothoroskop bygger på kortens uråldriga visdom för att guida dig på din personliga och andliga resa.

Navigera i oktobers mysterier med tarot: omfamna förändring, släppa gamla band och välkomna emotionell återfödelse© Abbainfo.se

Lyckohjulet:

Lyckohjulet förebådar början på din oktober och snurrar på sin fantasifulla ödesdans. Nu inser jag att det här kan höja dina ögonbryn. ”Lyckohjul, va? Bara min vanliga lotteri-liknande tur?!” Åh, kära vän, du har fel! Detta kort är en kraftfull symbol för livets cykliska natur, ebb och flöde av framgång och bakslag. Det väcker insikten inom oss att även när saker och ting verkar stillastående, så snurrar hjulet oundvikligen, evigt. Livet är inte en rak linje utan en fantastisk, spiralformig virvel.

Omfamna berg-och-dalbanan som är livet. Förstå att dina toppar är högre när du har känt till låga nivåer. Se förändringarna som möjligheter snarare än hinder. Förändring är trots allt den enda konstanten, eller hur?

Dödskortet:

Sedan, när löven mörknar och faller, gör Dödskortet sin olycksbådande entré. Men oroa dig inte, det betyder inte fysisk död, utan snarare omvandling. Insvept i sitt mysterium viskar det här kortet om slut, att släppa taget, förvandling och nya början.

Låter det skrämmande? Kom ihåg att Samhain, den uråldriga keltiska festivalen som vi nu firar som Halloween, var inte bara en natt av skräck utan ett firande av förändring, ett frigörande av gammalt och ett välkomnande av nytt.

Våga släppa det som inte längre tjänar dig, släpp de banden, bryt de kedjorna. Precis som en orm fäller sin hud för att frodas, så måste vi släppa vårt förflutna för att trivas i vår framtid. Kom ihåg att ett nytt kapitel inte kan börja om vi obevekligt läser det sista.

De tio svärden:

När vi går djupare in i oktober möter vi de tio svärden. Ah, den teatrala dramatiseringen av ett fall! Men låt inte detta kort skrämma dig. Det talar om botten, om att bli rygghuggen, förrådd, misshandlad och helt uttömd. Ändå ställer det oss den avgörande frågan: nu ner, vart finns det annars att gå än uppåt?

Kom ihåg: det är okej att känna sig sårad, sårad och falla med ansiktet nedåt. Det är okej att inte vara okej. Se uppmaningen det ger: släpp smärtan och läk. Smärta kräver att kännas, men det gör läkning också. För först efter att vi har erkänt mörkret kommer vi verkligen att uppskatta gryningens ankomst.

Cupens ess:

Och precis som vi alla älskar en bra comebackfilm, försäkrar taroten oss att det inte är där din berättelse slutar. Ur mörkret i oktober dyker löftet om en ny början fram som representeras av kopparnas ess; en ledstjärna som signalerar inte mycket tid kvar för dina prövningar och vedermödor.

The Ace of Cups är ett vackert kort av känslomässig förnyelse, kärlek, nya vänskaper och andlig förbindelse. Det säger oss att när du väl har gjort den svåraste delen av att släppa taget, läka och växa, finns det en nystart som väntar på dig. En pånyttfödelse av känslor, strömmen av kärlek, en häpnadsväckande upptäckt av vänskap och en djupare förståelse för din själ.

Var redo! Tillåt dig själv att känna dig sårbar igen, förlåt och öppna ditt hjärta för inflödet av kärlek. Gör fred med den väg som ledde dig hit och acceptera den välvilja som kommer din väg.

Så, mystisk sökare, oktober kan verka skrämmande med sin symbolik av slut och smärta, det är något att uppleva. Är det inte spännande att stå på gränsen till gammal förtrogenhet och se det transformativa flödet av något nytt, något mycket bättre, något extraordinärt?

När vi reser genom livet måste var och en av oss möta vårt personliga lyckohjul, vårt eget dödskort och det skarpa sticket från de tio svärden. Men kom alltid ihåg att under slöjorna av alla dessa upplevelser väntar Buggarnas ess – fullt av hopp, av kommande återfödelse och känslomässig uppfyllelse.

Andarna i oktober viskar. Öppna ditt hjärta, dina öron och din ande. Må du omfamna förvandlingen, frigörelsen och förnyelsen. Välkomna vägen som ligger framför dig med öppna armar – må den bli ljusare och bättre än något du någonsin har drömt om.

Med kärlek och ljus,
Din guide i Tarots mystiska rike.

I oktober… Omfamna hösten; Stig upp igen!

(OBS: Dessa avläsningar är generiska och kan inte matcha specificiteten hos en faktisk tarotläsning.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria
Med en osläcklig törst efter att avslöja kosmos hemligheter är Viktoria ledstjärnan bakom våra astrologi-, numerologi- och horoskopsektioner. Hennes fascination för de himmelska världarna är intrikat invävd i varje ord hon skapar, vilket gör att hon sömlöst kan överbrygga klyftan mellan kosmisk visdom och vardagslivet.