Início » Astrologi » Stjärnögda upptäckter: hur den nya månens dans in i Jungfrun den 15 september är inställd på att skaka om ditt stjärntecken.

Stjärnögda upptäckter: hur den nya månens dans in i Jungfrun den 15 september är inställd på att skaka om ditt stjärntecken.

Conteúdo

Stjärnögd och med hjärtat bultande är jag glad att meddela att Nymånen kommer att flytta in i Jungfrun den 15 september!

Men vad betyder denna himmelska balett för oss? Vad innebär Nymånens rörelser och varför ska vi bry oss?

Nymånens rörelser är i grund och botten månens dans när den kretsar runt vår planet. Dessa månfaser påverkar flödet av våra känslomässiga tidvatten, precis som månen kontrollerar tidvatten på jorden. Det är en tid av början, av att plantera frön, av att sätta avsikter. Ganska magiskt, eller hur?

Nu kanske du undrar, Varför spelar det roll vilket stjärntecken Nymånen är i?

Nun, varje stjärntecken är förknippat med vissa egenskaper och energier. När Nymånen flyttar in i ett specifikt stjärntecken, för med sig en infusion av det stjärntecknets energi in i våra liv. En Nymåne i Jungfrun kan till exempel ge möjligheter till praktiskt tänkande, organisering och en analytiskt tillvägagångssätt.

Är du redo för den verkliga twisten? Vissa stjärntecken kommer att påverkas mer av denna rörelse än andra.

Hur många undrar du? Vilka? Tja, det är spänningen som jag kommer att hålla fast vid ett tag till. Känner du förväntan? Bra, för det kommer att bli ännu mer intressant!

Jungfruns nymånes ankomst

När månens silverglans avtar till en tunn skära den 15 september, flyttar den in i stjärnbilden Jungfrun. Med mitt eget stjärntecken Jungfrun kan jag nästan känna det extra draget från kosmos. Det är en tid av precision, detaljer och introspektion, och det kommer att påverka oss alla på olika sätt.

Påverkan på Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Lejon, kända för sin otroliga strålglans och djärva energi, kommer troligtvis att uppleva en förändring i sin inställning när Jungfruns Nymåne kommer. Istället för att dyka rakt in i allt som kommer deras väg, kan lejonen finna sig själva stegar tillbaka och betraktar sin värld med en mer analytisk blick.

Detta är inte en plötslig förändring i personlighet, utan snarare en anpassning till den detaljorienterade energin hos Jungfrun.

 

© Abbainfo

 

Denna introspektiva period kan ägnas åt att analysera dina handlingar, förädla dina mål och unna dig självvårdsrutiner, precis som den berömda lejonet Jennifer Lopez, som alltid har varit känd för sin noggranna hängivenhet till sitt arbete och sin livsstil.

Detta är en unik möjlighet för lejonen att rikta introspektionens ljus mot saker som sällan ses. Så bli inte förskräckt av denna förändring. Istället, omfamna den, precis som Lopez gör.

För att utföra en positiv handling måste vi utveckla en positiv vision. – Dalai Lama

Påverkan på Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen, kända som stjärntecknet vågen, tenderar naturligtvis att vara för balans och harmoni, särskilt i relationer. Som ett resultat kan Jungfruns Nymåne till en början ge Vågen en känsla av obalans. Men Jungfruns praktiska och analytiska energier kan vara tillgångar under denna tid.

Använd denna period för att kritiskt analysera dina relationer och avgöra om de verkligen tjänar dina bästa intressen. Det är en process som kräver mod – det är inte alltid lätt att avsluta relationer som inte längre tjänar dig. Ändå kan du genom allt detta hitta hälsosammare förbindelser som väntar på dig, precis som jag gjorde i mina tidiga tjugoårsåldern.

Det enda sättet att göra ett bra arbete är att älska det du gör. – Steve Jobs, en medvetsam Våg som visste värdet av balans och förfining.

Påverkan på Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpioner – företrädare för djup, intensitet och mystik – kan till en början känna sig obekväma under Jungfruns Nymånefas. Den transparenta, noggranna och detaljorienterade energin hos Jungfrun kan kännas skrämmande, särskilt för Skorpioner som föredrar sin hemlighetsfullhet.

 

© Abbainfo

 

Detta är dock den perfekta möjligheten att granska de aspekter av ditt liv som du vanligtvis håller dolda. Jungfruns Nymåne uppmanar dig att dra undan gardinerna och ta en ordentlig titt på de saker du har hållit gömda från sikte. Var inte rädd för vad du kan hitta. Använd istället det som en väg till självinsikt och tillväxt.

Jag kommer inte att låta någon gå igenom mitt sinne med sina smutsiga fötter. – Mahatma Gandhi, en firad Skorpion som alltid stod för sanning och icke-våld

Välkomna de himmelska förändringarna

Oavsett våra stjärntecken påverkar kosmos oss på unika sätt. Jungfruns Nymåne är en inbjudan till introspektion och förfining. Omfamna denna period av himmelska förändringar som en del av din resa till självupptäckt. Och kom ihåg, stjärnorna är inte bara ovanför oss, de finns också inom oss.

Om du tyckte att den här artikeln var upplysande, dela den med dina vänner och kom tillbaka för mer astrologiska insikter!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria
Med en osläcklig törst efter att avslöja kosmos hemligheter är Viktoria ledstjärnan bakom våra astrologi-, numerologi- och horoskopsektioner. Hennes fascination för de himmelska världarna är intrikat invävd i varje ord hon skapar, vilket gör att hon sömlöst kan överbrygga klyftan mellan kosmisk visdom och vardagslivet.