Início » Kärlek och liv » Upptäck din potential: 10 adopterbara (hemliga) vanor hos starkt inflytelserika människor för att öka din karisma idag!

Upptäck din potential: 10 adopterbara (hemliga) vanor hos starkt inflytelserika människor för att öka din karisma idag!

Conteúdo

Har du någonsin undrat varför vissa människorfångar uppmärksamheten i samma ögonblick de kliver in i ett rum? De uttrycker sina tankar koncist, visar genuin empati och inspirerar utan ansträngning. Jag har spenderat en hel del tid med att arbeta med några av de mest inflytelserika människorna och har plockat upp några insiktsfulla vanor som de alla tycks ha gemensamt.

Blicka runt omkring dig. Vem är personen som alltid blir hörd på ett möte? Vem är den karismatiska vännen som alltid är omgiven av människor? De är influencers, och de har subtilt bemästrat några vanor som du också kan anamma.

@robertgreene Behärska konsten att övertyga. Kolla in min senaste video på Youtube. https://youtu.be/2ZhVPEZETCU #robertgreene #persuasion #séduction #wisdom #wednesday #knowledge #wednesdaywisdom #fyp #tiktok ♬ original sound – Robert Greene

Genom en samverkan av genuin empati, adaptivt tänkande och gripande berättande, utstrålar influencers en magnetisk, övertygande aura som berör alla omkring dem.

1. Aktivt lyssnande

Kommer du ihåg när du delade med dig av dina bekymmer till din chef och de lyssnade, vilket fick dig att känna dig förstådd? Framgångsrika influencers lyssnar ofta mer än de pratar. De uppmärksammar ord, toner och känslor, vilket får andra att känna sig värdefulla. Ett välkänt exempel är Richard Branson, som en gång sa,

Lyssnandet gör att vi kan lära oss av varandra, från marknaden och från de misstag som måste göras för att komma någonstans som är originellt och disruptivt.

 

Upptäck din potential: 10 adopterbara (hemliga) vanor hos starkt inflytelserika människor för att öka din karisma idag!
© Abbainfo

 

2. Använda empati

Jag arbetade en gång med en VD som hade en otrolig förmåga att få alla att känna sig sedda och hörda. Empati var hennes superkraft. Influencers kopplar samman med andra på en emotionell nivå, förstår deras känslor och perspektiv. Barack Obama uttryckte det väl när han sa,

Att lära sig att stå i någon annans skor… kan odla den ödmjukhet som är nödvändig för att fatta bra beslut.

 

3. Skapar gripande berättelser

Konsten att väva uppfriskande anekdoter är en nyckelböjelse hos influencers. Har du någonsin lagt märke till hur vissa TED-föreläsningar berör mer än andra? Influencers, som Simon Sinek, använder berättande för att sälja idéer, inte bara produkter.

4. Embracing Changes

Effektiva influencers lyckas rida på vågorna av förändring. Jag minns en kollega som anpassade sin försäljningsstrategi under en nedgång – ett myntkast som lönade sig. Influencers som honom ser förändringar som möjlighetsfyllda scenarier. Elon Musk, grundare av flera disruptiva företag, uppmanar oss att

omfamna förändringar och fatta svåra beslut.

5. Plantera idéfrön

En influencer som jag en gång arbetade med planterade subtilt en idé under ett teammöte, istället för att tvinga fram den. Vid nästa möte hade den vuxit till ett teambeslut!

6. Bygger starka nätverk

Influencers bygger aktivt upp och underhåller relationer. De inser att nätverkande är en viktig del av att utveckla deras inflytande. Keith Ferrazzi sa det bäst,

Valutan i riktigt nätverkande är inte girighet utan generositet.

 

7. Utstrålar självförtroende

Jag har observerat influencers alltid presentera sina idéer djärvt, vilket visar deras tro på sina tankar. Som miljardärinvesteraren Warren Buffett föreslår,

Du måste tänka själv. Det kommer alltid tillbaka till det.

 

8. Använder positivt kroppsspråk

Kommer du ihåg någon gång när du kände dig bekväm runt någon eftersom de upprätthöll ögonkontakt eller hade en vänlig hållning? Influencers förstår värdet av att uttrycka öppenhet och ärlighet genom sitt kroppsspråk.

9. Respekterar alla lika

Inflytelserika människor behandlar alla med respekt, oavsett deras status. Känner du dig inte mer inspirerad när dina åsikter respekteras? Oprah Winfrey säger,

Alla vill bara bli hörda och bekräftade.

 

Upptäck din potential: 10 adopterbara (hemliga) vanor hos starkt inflytelserika människor för att öka din karisma idag!
© Abbainfo

 

10. Ständigt lär sig och förbättras

Influencers slutar aldrig att lära sig. Har du någonsin träffat någon som vet lite om allting? Det är både fascinerande och inspirerande, eller hur? De söker ständigt kunskap som ackumuleras till deras expertis och utvidgar deras inflytandesfär.

Att påverka är att inspirera, och för att inspirera måste man påverka ärligt och konstruktivt. Du behöver inte vara Richard Branson för att bli hörd eller Oprah för att göra skillnad. Genom att införliva dessa små vanor i dina dagliga rutiner kan du bli mer övertygande, relaterbar och slutligen inflytelserik över tid.

Glöm inte att den sanna kraften i inflytande ligger inte i att förändra människor, utan i att ge dem makten att förändra sig själva.

Har du sett några av dessa vanor hos inflytelserika människor runt dig? Eller ännu bättre, hos dig själv? Resan till att bli en influencer är livslång och ständigt föränderlig, precis som världen omkring oss. Så vilken kvalitet kommer du att börja odla idag?

Vi hoppas att du har hittat denna utforskning av inflytelserika människors vanor upplysande och givande.

Om du tyckte om att läsa det eller tyckte att det var användbart, varför inte dela det med dina vänner och kollegor? Det kan vara det första steget mot att utnyttja allas potential att bli en person med inflytande. Kom ihåg, resan på tusen mil börjar med ett enda steg.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Att navigera i den komplicerade väv av mänskliga känslor, relationer och erfarenheter är Massimos starka sida. Inom området "Kärlek och liv" agerar han som din medkännande följeslagare genom hjärtesorg, triumfer, övertygelser och val.