Início » Horoskop » Upptäck hemligheterna i veckans kinesiska horoskop för zodiaken: Venus är i linje, kreativiteten tänds – en upptäcktsfärd från den 18:e till den 24:e september 2023.

Upptäck hemligheterna i veckans kinesiska horoskop för zodiaken: Venus är i linje, kreativiteten tänds – en upptäcktsfärd från den 18:e till den 24:e september 2023.

Conteúdo

Den kinesiska zodiaken, en cykel av tolv djur, har varit ett djupt verktyg för att avslöja de dolda sanningarna om oss själva. Varje djur, som representerar en unik uppsättning egenskaper och drag, påverkar vår personlighet och öde på mystiska sätt.

En underbar vecka väntar dig när Venus gynnsamt harmonierar med ditt tecken. Du kanske finner dig själv sprudlande av kreativitet eller intresserad av konstnärliga sysselsättningar. Men det kommer också med en twist av citron – det kan finnas några mindre hinder på vägen.

Intressant nog sa den ikoniska konstnären och medlemmen av samma zodiaksfamilj, Frida Kahlo, en gång: Jag målar blommor så att de inte ska dö. Trots sina fysiska utmaningar och personliga svårigheter kanaliserade hon sin smärta till att skapa fantastiska mästerverk som hyllas världen över idag.

Det kan fungera som en påminnelse om att även i svårigheter finns alltid möjlighet att skapa något vackert. Kommer detta att bli ditt Frida Kahlo-ögonblick? Det finns bara ett sätt att ta reda på det.

Låt oss dyka djupare in i ditt veckohoroskop för att avslöja vad universum har i beredskap för dig.

 

Upptäck hemligheterna i veckans kinesiska horoskop för zodiaken: Venus är i linje, kreativiteten tänds - en upptäcktsfärd från den 18:e till den 24:e september 2023.
© Abbainfo

 

En tid av förändring för Råttan

Du kära Råtta, den kommande veckan innebär utmaningar och tillväxtmöjligheter. Mars i ditt hus för förvandling signalerar en period av djup introspektion. Tänk bara tillbaka på när jag ändrade min kost förra vintern; en liten förändring kan faktiskt ha en betydande effekt.

Liksom Scarlett Johansson, en annan Råtta, kommer din karisma och anpassningsförmåga att tjäna dig väl under denna tid av förändring. Det kanske inte är lätt, men kom ihåg vad Sokrates sa: Hemligheten med förändring är att fokusera all din energi, inte på att bekämpa det gamla, utan på att bygga det nya.

Potentialens frisläppande för Oxen

Kära Oxe, denna vecka kommer att frambringa dina dolda talanger. Saturnus inflytande kommer att skapa en känsla av beslutsamhet inom dig som inte kan ignoreras. Jag kommer ihåg när jag först lärde mig att spela piano – lita på mig, uthållighet lönar sig.

Låt uthålligheten hos med-oxen Barack Obama inspirera dig. Kom ihåg hans kloka ord: Yes we can!

En ny väg för Tigern

Kära Tiger, oväntade dörrar kommer att öppnas denna vecka. Neptunus i ditt karriärhus kan överraska dig med nya möjligheter. Jag vet att det kan kännas överväldigande – minns när jag oväntat blev befordrad? Men frukta inte: det är en chans att utvecklas.

Den erkända Tigern Marilyn Monroe sa en gång: Operfektion är skönhet. Så omfamna denna ofullkomliga men spännande resa.

En period av introspektion för Kaninen

Kära Kanin, Venus transit i ditt andliga hus gör denna vecka idealisk för självupptäckt. Det påminner mig om när jag tog min första meditationsklass. Den inre friden jag fann var transformerande.

Hämta styrka från Kanin-drottning Victoria’s motståndskraft: Vi är inte intresserade av möjligheterna att bli besegrade; de existerar inte.

En kreativitetsexplosion för Draken

Kära Drake, förvänta dig en tillströmning av inspiration denna vecka. Tänk tillbaka på hur exalterad jag var när jag skrev min första novell – ta vara på denna kreativa våg!

Kom ihåg Drakens Salvador Dalis ord: Surrealism är destruktiv, men den förstör bara det den anser vara bojor som begränsar vår syn. Låt din fantasi flöda fritt!

En vecka av utmaningar för Ormen

Orm, gör dig redo för en utmanande vecka framför dig. Med Merkurius retrograd i ditt relationshus kan missförstånd uppstå. Men kom ihåg hur jag navigerade en liknande situation förra året? Tålamod och tydliga samtal var nyckeln.

Ta efter Ormens J.K. Rowling: Botten blev den fasta grund på vilken jag byggde upp mitt liv igen.

En tid av tillväxt för Hästen

Häst, var beredd på personlig tillväxt denna vecka. En kraftfull månfas i ditt hus kan ge oväntade uppenbarelser. Tänk på mina överraskande betyg förra terminen – ibland kan överraskningar vara bra.

Låt oss komma ihåg Hästen Oprah Winfreys ord: Det största äventyret du kan ta är att leva ditt drömliv.

En spännande resa för Fåret

Kära Får, Jupiter bringar lycka och expansion till ditt tecken denna vecka. Det är något liknande när jag oväntat hittade den sällsynta boken på en rea. Så håll utkik efter det oväntade!

Inspiration kan hämtas från Fåret Mark Twains ord: Varför inte våga? Det är där frukten finns.

En balanserad vecka för Apan

Apa, denna vecka uppmuntrar Venus balans i alla aspekter av ditt liv. Det påminner mig om när jag äntligen fann jämvikt mellan arbete och lek. Gör detta till ditt mantra också.

Överväg Apans Leonardo da Vincis filosofi: Enkelhet är den ultimata sofistikeringen.

En kraftfull vecka för Tuppen

 

Upptäck hemligheterna i veckans kinesiska horoskop för zodiaken: Venus är i linje, kreativiteten tänds - en upptäcktsfärd från den 18:e till den 24:e september 2023.
© Abbainfo

 

Tupp, denna vecka utlovar makt och inflytande. Det är liknande när jag framgångsrikt ledde ett teamprojekt – så ta kommandot!

Ta efter med-tuppen Beyoncé: Jag gillar inte att spela, men om det är något jag är villig att satsa på, så är det mig själv.

En kärleksfull vecka för Hunden

Hund, Venus för med sig kärlek och romantik till dig denna vecka. Kom ihåg hur jag återförenades med min barndomsvän förra sommaren? Du kan också uppleva en liknande återkoppling.

Omfamna Hunden Moder Teresa’s ord: Sprid kärlek överallt du går.

En tid för djärva steg för Grisen

Gris, denna vecka uppmuntrar Mars dig att vara modig. Lite som den gången jag konfronterade min höjdrädsla – det var otroligt stärkande!

Ta inspiration från Gris Hillary Clintons ord: Varje ögonblick som slösas bort på att blicka bakåt hindrar oss från att gå framåt.

Innan vi avslutar, vill vi fråga: Känner du igen dig i dessa astrologiska insikter? Medan det är fascinerande att överväga stjärnornas inflytande på våra liv, kom ihåg att din fria vilja styr din livsväg.

Fortsätt att komma tillbaka för mer kosmisk visdom och känn dig fri att dela våra artiklar med vänner och medskådare.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria
Med en osläcklig törst efter att avslöja kosmos hemligheter är Viktoria ledstjärnan bakom våra astrologi-, numerologi- och horoskopsektioner. Hennes fascination för de himmelska världarna är intrikat invävd i varje ord hon skapar, vilket gör att hon sömlöst kan överbrygga klyftan mellan kosmisk visdom och vardagslivet.